Well Onward

7 καλύτερες μάσκες προσώπου για κάθε ανησυχία του δέρματος
7 καλύτερες μάσκες προσώπου για κάθε ανησυχία του δέρματος
2 Οκτωβρίου 2019

Στην ώθηση για να ενθαρρύνετε περισσότερη αυτο-φροντίδα, οι μάσκες του προσώπου βρίσκονται στο προσκήνιο. Τα καλά νέα είναι ότι είναι καιρός καλά δαπανημένοι για το δέρμα σας. "Οι μάσκες είναι σούπερ μοντέρνα, αλλά σε αντίθεση με άλλες φακές ομορφιάς, νομίζω ότι έχουν πραγματική διαμονή δύναμη επειδή μπορούν πραγματικά να είναι πολύ ωφέλιμοι για το δέρμα", λέει S. Tyler Hollmig, MD , Διευθυντής Δερματολογικής Χειρουργικής στο Ut Dell Medical School και Ascension Seton στο Austin, Τέξας. Όπως εξηγεί, οι μάσκες προσώπου είναι κακοποιημένες, πράγμα που σημαίνει ότι κάθονται στην κορυφή του δέρματος και "κλειδώνουν" ή ενισχύουν τη διείσδυση των συστατικών τους. (Είναι παρόμοιο με το χαστούκωμα κάποιου πλαστικού περιτυλίγματος στο δέρμα σας, η οποία είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούν οι δερματολόγοι στο γραφείο, λέει.)

Τυφλός, αλλά όχι στο σκοτάδι: αντιμετωπίζοντας με τύφλωση
Τυφλός, αλλά όχι στο σκοτάδι: αντιμετωπίζοντας με τύφλωση
14 Νοεμβρίου 2017

Πάνω από 10 εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμετωπίζουν τύφλωση, είτε εντελώς είτε με κάποια έκταση της όρασης, σύμφωνα με το αμερικανικό ίδρυμα για τους τυφλούς. Είναι σχεδόν αδύνατο να κατανοήσουμε το εύρος του προβλήματος, εκτός αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία στην αντιμετώπιση της τύφλωσης, ή βοηθά κάποιον άλλον να αντιμετωπίσει. Οι περισσότεροι άνθρωποι, όπως τα παιδιά, έχουν προσποιηθεί ότι είναι τυφλοί, βιώνοντας τη δυσκολία πλοήγησης οικείου περιβάλλοντος. Αλλά για το μόνιμα τυφλό, δεν είναι ένα παιχνίδι. Και χωρίς τη βοήθεια οργανισμών όπως το αμερικανικό ίδρυμα για το τυφλό, το αμερικανικό συμβούλιο των τυφλών, και η νομοθεσία των Αμερικανών με αναπηρίες ACT (ADA), θα ήταν πολύ πιο δύσκολο. Μαζί με τη βοήθεια αυτών των οργανώσεων, της οικογένειας, των φίλων και της άφθονης αποφασιστικότητας, ένας νέος τυφλός μπορεί να μάθει τις δεξιότητες αντιμετώπισης που χρειάζεται για να πλοηγηθεί στον κόσμο στην τύφλωση.

Παρενέργειες του Tamoxifen;
Παρενέργειες του Tamoxifen;
27 Μαΐου 2008

Φορτηγό καρκίνωμα in situ ( Dcis ) είναι μια πολύ πρώιμη μορφή καρκίνου του μαστού. Εξ ορισμού, δεν έχει εξαπλωθεί έξω από τον αγωγό του μαστού και συχνά μπορεί να θεραπευτεί με χειρουργική αφαίρεση του ιστού του μαστού που περιέχει DCIS. Το DCIS αντιμετωπίζεται γενικά με κατακόρυφος (αφαίρεση του σημείου όγκου), ακολουθούμενη από στήθος . Η ακτινοβολία έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο ότι τα DCI θα επιστρέψουν στην περιοχή του μαστού που το περιείχε. Η ακτινοβολία του στήθους μετά τη λαβγκόμα παραλείπεται μερικές φορές σε ειδικές περιστάσεις, όπως με μια ηλικιωμένη γυναίκα που έχει μια πολύ μικρή περιοχή DCIs. Εναλλακτικά, ορισμένες γυναίκες μπορούν να επιλέξουν να έχουν ένα μαστεκτομή (Χειρουργική αφαίρεση ολόκληρου του μαστού). Μια μαστεκτομή μπορεί να συνιστάται εάν η περιοχή DCIS είναι πολύ μεγάλη, εάν υπάρχουν πολλαπλές περιοχές DCI στο στήθος ή αν για κάποιο λόγο ένας ασθενής δεν είναι υποψήφιος για ακτινοβολία. Η ακτινοβολία δεν απαιτείται μετά από μαστεκτομή για DCIS επειδή δεν υπάρχει επαρκής ιστός του μαστού πίσω για να επαναληφθεί τα DCIs.

Κατάσταση στυτικής δυσλειτουργίας: Πρέπει να ανησυχείτε;
Κατάσταση στυτικής δυσλειτουργίας: Πρέπει να ανησυχείτε;
9 Μαρτίου 2012

Με βάση αποκλειστικά την αφθονία των διαφημίσεων στην τηλεόραση, θα σκεφτόσαστε στυτική δυσλειτουργία είναι ένα πολύ-συνηθισμένο πρόβλημα που επηρεάζει τεράστιο αριθμό άλλων υγιεινών ανδρών μεσήλικας. Και ενώ είναι αλήθεια ότι τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας εκτιμούν μέχρι 30 εκατομμύρια άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο αριθμός αυτός μπορεί να είναι παραπλανητικός. Ο κίνδυνος ανάπτυξης μακροχρόνιας έκδοσης, ο τύπος που προκαλείται από ιατρική κατάσταση που παρεμβαίνει είτε με τα νεύρα που ελέγχουν μια στύση ή την παροχή αίματος που απαιτείται για τη διατήρηση ενός, αυξάνεται με την ηλικία. Έτσι, για τους άνδρες στη δεκαετία του '50, οι πιθανότητες να έχουν μακροχρόνια ED είναι μόνο περίπου 4 τοις εκατό - σε σύγκριση με πιθανότητα 25 τοις εκατό για ηλικία 65 ετών.

FDA

Το τελικό σχέδιο διατροφής που έχει εγκριθεί από εμπειρογνώμονα για έναν πιο ευτυχισμένο, λιγότερο σας τόνισε
Το τελικό σχέδιο διατροφής που έχει εγκριθεί από εμπειρογνώμονα για έναν πιο ευτυχισμένο, λιγότερο σας τόνισε
18 Δεκεμβρίου 2020

Για την κατάκτηση του άγχους, το προφίλ θρεπτικών συστατικών ενός τροφίμου μπορεί να είναι εξίσου σημαντικό με το πώς σας κάνει να νιώσετε. Πάρτε ένα χαλαρωτικό, ζεστό φλιτζάνι τσάι, για παράδειγμα, λέει Sandra Meyerowitz, MPH, Rd , ένας ηλεκτρονικός προπονητής διατροφής και ο ιδιοκτήτης των διατροφικών έργων στο Louisville, Κεντάκι. Υπάρχει το καταπραϋντικό αποτέλεσμα της πτήσης ενός ζεστού ποτού, ανεξάρτητα από τη γεύση - αλλά ορισμένα βότανα έχουν αποδειχθεί ότι έχουν χαλαρωτικό αποτέλεσμα μόνοι τους, λέει η Meyerowitz. Για παράδειγμα Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο του 2013 στο Εφημερίδα της Ψυχρωμακολογίας προτείνει χαμομήλι μπορεί να μειώσει το άγχος βοηθώντας την επαναφορά της αντίδρασης του στρες του σώματος και την αύξηση της παραγωγής των αίσθημα-καλές ορμόνες σεροτονίνη και ντοπαμίνη .

Πολλές γυναίκες, και οι γιατροί τους, δεν αναγνωρίζουν συμπτώματα γυναικείας καρδιακής προσβολής
Πολλές γυναίκες, και οι γιατροί τους, δεν αναγνωρίζουν συμπτώματα γυναικείας καρδιακής προσβολής
17 Αυγούστου 2018

Η Marcia Kritzler-Egeland αισθάνθηκε ένας απότομος πόνος στους δικέφαλους της ένα πρωί κατά τη διάρκεια της τακτικής τάξης γυμναστικής της πισίνας. Ο ειδικός του σχολικού μέσων ενημέρωσης, ο οποίος ήταν στην σαράντα της, δήλωσε ότι έφυγε γρήγορα, γι 'αυτό το απέρριψε. Αργότερα εκείνη την ημέρα, ενώ επισκέπτεστε τον γιατρό της πρωτοβάθμιας φροντίδας για ένα ρουτίνα ελέγχου, είχε μια εξέταση EKG για να ελέγξει την καρδιά της. Η δοκιμή επέστρεψε κανονικά. Ο γιατρός της ήταν έτοιμος να προχωρήσει όταν ο Kritzler-Egeland είπε ότι είχε ένα αστείο συναίσθημα. Ο γιατρός έκανε ένα εξέταση αίματος Για να ελέγξετε τα επίπεδα ενζύμου που δείχνουν καρδιακή προσβολή και διαπίστωσε ότι ο ασθενής της είχε στην πραγματικότητα μια καρδιακή προσβολή το πρωί. Λίγες ώρες αργότερα, οι γιατροί έκτακτης ανάγκης βρήκαν τρεις μεγάλες μπλοκάρει στις στεφανιαίες αρτηρίες του Kritzler-Egeland και ένα καρδιολόγος Βάλτε επτά στεντ.

IBD

Μιλώντας το σύστημα ενδοκανναβινοειδών: ένα γλωσσάριο όρων που χρησιμοποιούνται για την περιγραφή της μαριχουάνας, της κάνναβιιδιλλής, του ενδοκανναβινινοειδούς συστήματος και της κάνναβης
Μιλώντας το σύστημα ενδοκανναβινοειδών: ένα γλωσσάριο όρων που χρησιμοποιούνται για την περιγραφή της μαριχουάνας, της κάνναβιιδιλλής, του ενδοκανναβινινοειδούς συστήματος και της κάνναβης
6 Νοεμβρίου 2019

Το σώμα σας έχει ένα περίπλοκο σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να αλληλεπιδράσει με τις χημικές ενώσεις που βρέθηκαν στο κάνναβης : Το ενδοκανναβινοειδές σύστημα (ECS). Η ECS επηρεάζει πολλές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του πώς αισθάνεστε, μετακινήστε και αντιδράστε. Δεδομένου ότι το σύστημα αυτό ανακαλύφθηκε, τα προϊόντα που μπορούν να αλληλεπιδράσουν με αυτήν, όπως η Cannabidiol (CBD), έχουν τεθεί ως θεραπείες για μια σειρά θεμάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένων των επιληπτικών κρίσεων, του άγχους, αυπνία , χρόνιο πόνο και αρθρίτιδα. Εάν σκέφτεστε να δοκιμάσετε ένα από αυτά τα προϊόντα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε το Lingo που περιβάλλει τα ECS. Το γλωσσάριο που ακολουθεί θα διευκολύνει την ανάλυση της τεχνικής ορολογίας καθώς και την μη επιστημονική γλώσσα - AKA, SLANG - θα πρέπει να ξέρετε.

Οι γυναίκες άνω των 40 ετών μπορεί να κόψουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου με τη μεσογειακή διατροφή
Οι γυναίκες άνω των 40 ετών μπορεί να κόψουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου με τη μεσογειακή διατροφή
25 Σεπτεμβρίου 2018

Η γήρανση και η ύπαρξη μιας γυναίκας είναι δύο παράγοντες κινδύνου για το εγκεφαλικό επεισόδιο που δεν μπορείτε να ελέγξετε, αλλά ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο σχέδιο διατροφής μπορεί να βοηθήσει τις μεγαλύτερες γυναίκες να μειώσουν τις πιθανότητες αυτού του σοβαρού γευστικού γεγονότος. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Εγκεφαλικό διαπίστωσε ότι οι γυναίκες άνω των 40 ετών που έτρωγαν μια μεσογειακή διατροφή μείωσε τους κίνδυνος εγκεφαλικού επεισοδίου κατά μέσο όρο 22%. Οι γυναίκες έχουν περισσότερα εγκεφαλίζω , και πεθαίνουν από περισσότερα εγκεφαλικά επεισόδια, από τους άνδρες κάθε χρόνο, και το Κίνδυνος εγκεφαλικού επεισοδίου Και για τα δύο φύλα διπλασιάζονται κάθε 10 χρόνια μετά την ηλικία των 55 ετών, σύμφωνα με Η Αμερικανική Ένωση εγκεφαλικού επεισοδίου .

5 τρόποι βελτίωσης της υγείας του εγκεφάλου
5 τρόποι βελτίωσης της υγείας του εγκεφάλου
7 Φεβρουαρίου 2011

Το νέο έτος είναι τώρα καλά πάνω μας, και οι πιθανότητες είναι τουλάχιστον ένα από τα ψηφίσματά σας 2011 σχετίζονται με τη βελτίωση της πτυχής της υγείας σας. Εάν, όπως πολλοί από εμάς, έχετε αποφασίσει να ασκήσετε περισσότερο ή να τονίζετε λιγότερο φέτος, εδώ είναι μερικά καλά νέα: και οι δύο είναι επίσης πολύ σημαντικές για να διατηρήσετε τον εγκέφαλό σας στην κορυφή του. ΕΝΑ υγιής εγκέφαλος όχι μόνο βοηθά Βελτιώστε τη μνήμη , νοητική σαφήνεια και αμέτρητα άλλα γνωστικά καθήκοντα που είναι απαραίτητα για την καλύτερη υγεία και την ευημερία, μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο ασθενειών όπως Αλτσχάιμερ . Δεδομένου ότι τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλό μας υποβαθμίσουμε όσο μεγαλώνουμε, δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από τώρα για να διατηρήσετε τον εγκέφαλό σας ενεργό, έτσι ώστε να λειτουργεί καλά για τα επόμενα χρόνια.

OCD